Ravintolat Zürichissä

Zürichissä ravintoloissa syöminen käy pussin päälle, mutta lounaille on edullisempia päivän tarjouksia ja myös kahviloista saa pientä lounasta muutamalla kympillä. Hinta-laatu -suhde on se, mitä kannattaa tarkkailla. Jos ranskalaiset maksavat tuplaten kuin muualla, on paikka joko ylihinnoiteltu tai ravintolan sijainti upea. Kaupungista löytyy kansainvälisen paletin lisäksi luonnollisesti sveitsiläisiä erikoisuuksia tarjoavia paikkoja ja ikivanhoja klassikkoravintoloita. Modernimpaa ruokalistaa hakevan kannattaa etsiytyä Zürichin uusiin kortteleihin, Europaalleelle tai Hardbrücken ympäristöön Zürich Westin alueelle.

Lue lisää ravintoloista:

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *