Tukholman Luksushotellit

Ett Hem €€€€€

Miksi: Kiistatta kaupungin puhutuin hotelli Ett Hem tarjoaa rentoa, kodinomaista luksusta. Hotellissa on 12 eri tavalla sisustettua huonetta. Materiaalit – pyyhkeet, lakanat ja hygieniatarvikkeet – ovat kaikki huippulaadukkaita. Vieraat voivat olla kuin kotonaan. Hotellin keittiö, olohuone, puutarha ja saunaosasto ovat vieraiden käytössä ympäri vuorokauden. Hotellin ravintola on erikoistunut lähiruokaan ja tarjoilee sitä mitä kokki on milloinkin onnistunut torilta löytämään. Hotellin tunnelmasta voi käydä myös nauttimassa vain illallisen merkeissä.

Missä: Sköldungagatan 2, 114 27 Stockholm
Julkinen liikenne: Metro Tekniska Högskolan

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Lydmar €€€€

Miksi: Lydmar on rento boutique-hotelli Östermalmissa. Huoneet ovat korkeita ja valoisia. Tunnelmaa voi kutsua kodikkaaksi. Parasta hotellissa lienee kuitenkin palvelu. Henkilökunnasta näkee, että he nauttivat työstään. Lydmarin terassilta aukeaa näkymä saaristo-Tukholmaan, ja se onkin kesäisin mainio paikka nautiskella alkuillan hulinoista. Hotellin ravintolassa tarjoillaan myös kaupungin parhaat entrecote-pihvit.

Missä: Södra Blasieholmshamnen 2, 103 24 Stockholm
Julkinen liikenne: Metro Kungsträdgården

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Grand Hotel €€€€€

Miksi: Grand on Tukholman ensimmäinen luksushotelli. Siellä ovat yöpyneet Frank Sinatran, Greta Garbon ja Martin Luther Kingin kaltaiset kuuluisuudet. Grandissa on myös järjestetty Tukholman ensimmäisen Nobel-juhlan tanssiaiset. Hotelli huokuu luksusta ja historiaa. Jos raha ei ole esteenä, suosittelen viettämään rakennuksessa ainakin yhden yön. Jos et halua maksaa majoituksesta, käy edes piipahtamassa Grandissa. Itse rakennus talvipuutarhoineen on näkemisen arvoinen. Cadier Barissa on myös tiettävästi kaupungin parhaat iltapäiväteetarjoilut.

Missä: Södra Blasieholmshamnen 8, 103 24 Stockholm
Julkinen liikenne: Metro Kungsträdgården

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Nobis €€€€€

Miksi: Jos pelaisimme Monopolia, Nobis olisi se Erottajalle perustettu sydämentykytyksiä aiheuttava hotelli. Se sijaitsee Norrmalmstorgilla Tukholman kalleimmalla alueella. Hotellissa ei ole säästelty sisustuksessa, ja sen tyyli on moderni ja skandinaavinen. Palvelu on moitteetonta, kuten viiden tähden hotellilta voi odottaa. Rakennuksella on jännittävä historia: käsite Tukholma-syndrooma on saanut alkunsa siellä 1930-luvulla tapahtuneesta pankkiryöstöstä.

Missä: Norrmalmstorg 2–4, 111 86 Stockholm
Julkinen liikenne: Metro Östermalmstorg

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

©Soile Vauhkonen

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *