Lähde hyvinvointimatkalle Portugaliin – tarjoushintaan!

Ranta- ja kalastajakaupunki Nazaré tunnetaan jättiaalloista, perinteisiin seitsenkerroksisiin hameisiin sonnustautuneista rouvista ja Sítio-kukkulan komeista maisemista.

Nazaré on myös perinteinen hyvinvointikohde. Siellä oli jo 1800-luvulla tarjolla lämpimiä merivesikylpyjä, joista haettiin apua monenlaisiin vaivoihin. Nazarén merivesi on poikkeuksellisen mineraalirikasta sen edustalla sijaitsevan syvän vedenalaisen kanjonin ansioista, joka myös aiheuttaa jättiaallot.

Merivesihoitojen perinnettä jatketaan kaupungin Thalasso-kylpylässä, jossa on suuri merivesiallas. Sen lisäksi kylpylässä on tarjolla monenlaisia hoitoja hieronnoista vesiterapiaan. Nazaréen voi myös lähteä esimerkiksi suomeksi vedetylle joogamatkalle, johon sisältyy mahdollisuus käyttää kylpylänkin palveluja.

Tripsterin lukijat voivat nyt hyödyntää 10 prosentin alennuksen, joka koskee paitsi Thalasso-kylpylää, myös Miramar Sul-hotellia sekä Miramar Hotel & Spa -hotellia. Tarjous koskee myös Nazaréssa toimivan SUBLU Tour Portugal -matkanjärjestäjän Portugalin matkapaketteja (lentojen osuutta lukuunottamatta). Alennuksen saa mainitsemalla SUBLU Tour Portugalin kautta varausta tehdessään koodin TRIPSTERI2016.

Matkoihin kuuluvat kierrokset vedetään Suomeksi: Nazarén pohjoismaalaiset vieraat vastaanottaa SUBLU Tour Portugalin kauan Portugalissa asunut matkanvetäjä Mika Palo. Tarjous on voimassa vuoden 2017 heinäkuun loppuun.

Lue Tripsterin Nazaré-oppaasta kaupungin nähtävyyksistä, ravintoloista ja vesiriennoista!

Anna Pöysä

Lissabonissa yli 10 vuotta asunut vapaa toimittaja, yhteiskuntatieteilijä ja Mondo Lissabon -matkaoppaan kirjoittaja.

Kommentit: