Barcelonan kirpparibuumi

Jotain iloa taloudellisesta taantumastakin, nimittäin Barcelonassa on tätä nykyä enemmän kirpputoreja kuin koskaan ennen! Ja enemmän kuin pelkkiä käytettyjä vaatteita nämä säännöllisesti järjestettävät ulkoilmatorit tarjoavat myös monenlaista muuta happeningia food truckeista livemusaan.

Keskustassa

Lost & Found

Tuliko matkalla ostettua uusi vaatevarasto eivätkä vanhat kledjut enää mahdu matkalaukkuun? Ei hätää, jos osut Barcelonaan Lost & Foundin aikaan, voit myydä ylijäämäkamasi kertahujauksella! Tällä neljä kertaa vuodessa järjestettävällä torilla myydään niin vaatteita, kirjoja, levyjä, pelejä kuin vintageakin.

Missä: Plaça del Mar tai Estación de Francia (Barceloneta)
lostfoundmarket.com

 

Julkaissut Lostandfound Market 13. kesäkuuta 2016

 

El Rastro de la Virgen

Neitsyen kirppis on kaikille avoin tori, jolla myydä ja ostaa tavaraa joka kuun ensimmäinen lauantai klo 12–20. Varaukset meilitse. Usein myös livemusaa.

Missä: Carrer de la Verge (Raval)
Facebook

Flea market

Fleadonia-tori järkätään vuoden ympäri joka kuun ensimmäinen sunnuntai ja El Flea joka kuun toinen sunnuntai klo 11–19 (touko–syyskuussa 11–20). Laajat valikoimat vaatteita, kirjoja, musiikkia passeliin hintaan.

Missä: Fleadonia: Plaça Salvador Seguí ja El Flea: Plaça Blanquerna (Raval)
www.fleamarketbcn.com

 

Tripsterin suosikki!

Palo Alto

Täällä hipsterien ja hengaajien paratiisissa voi viettää helposti koko päivän erittäin rattoisissa merkeissä. Maistele katuruokaa, siemaile viiniä, diggaile rentoa livemusaa ja kiertele myyntikojuja. Huom! Ole paikalla ajoissa ja varaudu jonoihin.

Missä: C/ Pellaires 30 (Poblenou), Metro: L4 Selva de Mar
Milloin: Joka kuun ensimmäinen viikonloppu. Sisäänpääsy 4 €, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.
www.paloaltomarket.com

Facebook

Vaihtelevissa kohteissa

On the garage

Tämä kirppis järjestetään joka kuun kolmantena viikonloppuna vaihtelevissa kohteissa ympäri kaupunkia. Myyntikojut tursuavat vaatteiden ja kirjojen lisäksi pienelektroniikkaa, vinyyleitä, keräilytuotteita ja jopa huonekaluja.

Facebook

©Paula Kultanen Ribas

Lue myös:

[the_grid name=”Barcelona”]

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut matkatoimittaja, sisällöntuottaja ja muusikko asuu tällä hetkellä synnyinkaupungissaan Helsingissä.

Kommentit:

Mari Kostamo

Hei! Mistä löytäisin tiedon, milloin Lost&Found kirppari taas järjestetään? Heidän omilta sivuiltaan en löytänyt.

Vastaa

Paula Kultanen Ribas

Hei Mari! En tiedä, tuliko vasta äsken heidän sivuilleen tieto, mutta 18.9. järjestetään seuraava! http://lostfoundmarket.com/bcn Joskus tietoa löytyy paremmin heidän fb-sivuiltaan: https://www.facebook.com/lostandfoundmarket/

Vastaa

Liisa

Onkohan helmikuussa (vk 8) kirpputoreja avoinna?

Vastaa

Tuulia Kolehmainen

Heippa Liisa. Nyt näyttää siltä, että tuolle ajalle ei osu yksikään tällä sivulla mainituista kirpparitapahtumista. Sen sijaan legendaarinen Encantsin uuden ja vanhan tavaran tori on avoinna tuolloinkin. Näet helmikuun aukiolopäivät täältä: www.encantsbcn.com/en/agenda/2017-02? Tori on avoinna klo 9-20 keltaisella merkittyinä päivinä osoitteessa: Avinguda Meridiana, 69. Glòriesin metroasema on siinä ihan vieressä.

Ravalista kannattaa tsekata Tallers- ja Riera Baixa -kadut, joista löytyy kivoja vintagevaateputiikkeja.

Vastaa

Liisa

Kiitoksia kovasti!

Vastaa

Tuulia Kolehmainen

Eipä kestä :) Vastailemme mielellämme, jos tulee lisää kysyttävää. Hyvää matkaa!

Vastaa

Katja Kukkaistyttö

Ollaan menossa Ystävien kanssa juhlistamaan ystävyyttä Barcelonaan Lokakuun 4.-10.päivä. Haluaisin viedä Ystäväni päiväksi kirppikselle, mitä voisit suositella? Huikein hienojen hetkien viettoon? Olen kovin kiitollinen avustasi ja ajastasi.

Vastaa

Tuulia Kolehmainen

Hei, Flea Market, Palo Alto ja Rastro de la Virgen osuvat juuri teidän matka-ajankohtaanne. Noista Palo Alto on enemmänkin katuruoka- ja hengailutapahtuma ja kaksi muuta mainittua perinteisempiä kirppiksiä. Flea Market järjestetään 8.10. Ravalissa osoitteessa Plaza Blanquerna del Raval. Rastrosta ei ole vielä julkaistu lokakuun tapahtumakutsua, mutta oletan tapahtuman pyörivän 7. lokakuuta niin ikään Ravalissa Verge-kadulla. Hauskaa matkaa :)

Vastaa