Tripsteri App – Reilusti paras matkasovellus

(Read about Tripsteri App in English: www.tripsteriapp.com)

Rehellisiä suosituksia aidoista kohteista? Tripsteri App on uuden ajan matkailusovellus, jonka ammattitoimittajat tarjoavat hauskaa, suorasanaista, tarinallista ja virtuaalista sisältöä Helsingin, Tukholman ja pian myös muiden kohteiden parhaista paikoista suomeksi, englanniksi ja huhtikuusta alkaen myös japaniksi.

Kierrokselle Kaurismäen kuppiloihin? Muumien äidin Tove Janssonin kulmille? Suomalaiseen metsään? Södermalmin kahviloihin ja kirppiksille?

Varauspalveluja ja audiokierroksia

Tripsteri-sovelluksen kautta voi etsiä ja tallentaa suosikkeja läheltä ja kauempaa, luoda omia lempikohdekierroksia ja jakaa niitä ystäville. Voi katsoa julkisen liikenteen reittiohjeet, varata ravintolapöydän, hotellihuoneen tai hävikkiaterian. Kaikki siis saman sovelluksen kautta ilman useaa eri lähdettä!

Laita kuulokkeet korville ja testaa kehuttuja audiokierroksia oman aikataulusi mukaan. Valikoi valmiita, teemallisia kaupunkikierroksia, herkuttelijan kohteita, tunnelmallisia kahviloita ja parhaita viinibaareja. Kuuntele yksittäisiä audiospotteja historiallisista kohteista, tutustu kaupungin tarinaan, katsele uusin silmin ja astu hetkeksi myös tulevaisuuteen.

Sovellus on myös kaunis ja visuaalinen: mukana on 360-kuvia, joiden avulla voi eläytyä tunnelmaan ja seutuun jo etukäteen.

Vastuullista matkailua hauskasti

Tripsteri on edistyksellisin matkaopas, joka tarjoaa uutta teknologiaa ja kestävää matkailua. Meidän mielestämme matkailun tulee olla hauskaa ja elämyksellistä, sen tulee hyödyttää myös paikallistaloutta. Tripsteri App tarjoaa näkyvyyttä pienyrittäjille, lähiruualle, kaupunkitapahtumille, luontokohteille ja lähellä sijaitseville pikkupaikoille, joista turistit eivät vielä tiedä. Tekijämme ovat suorittaneet Perhon liiketalousopiston Vastuullisen matkailun kurssin.

Kohti maailmanvalloitusta!

Tripsteri App -sovelluksen ensimmäiset kohteet ovat Helsinki ja Tukholma. Aluksi sovellus toimii suomen kielen lisäksi englanniksi ja japaniksi. Sovellus voitti Helsingin Sanomain säätiön mediainnovaatiokilpailu Uutisraivaajan syyskuussa 2017 ja sijoittui toiseksi Visit Finlandin Digi-innovaatiokilpailussa tammikuussa 2018. Maaliskuussa 2018 lähdemme esittelemään sovellusta Tokyo Slushiin.

Ammattijournalismia

Sovelluksen ja koko Tripsterin takana ovat ammattitoimittajat, joista suuri osa on myös kokeneita matkaopaskirjailijoita.

Tripsteri App -perustajatiimiin kuuluvat sisältövastaavat, toimittajat Siru Valleala (VP) ja Paula Kultanen Ribas (CCO), valokuvaaja ja webmaster Tuulia Kolehmainen (CEO) ja sisällöntuottaja ja talousvastaava Soile Vauhkonen (CFO).

Teknisestä toteutuksesta vastaavat Panu Pahkamaa (CDO) ja Mika Vikström (CTO) Vallgård Digital Solutions -yrityksestä.

Lisäksi mukana ovat verkkosivuston päätoimittaja Antti Helin ja somemarkkinoinnista vastaava Satu Rämö.

Yhteystiedot

Haluatko ediustamasi yrityksen tai kaupingin mukaan Tripsteri Appiin? Ota meihin yhteyttä, niin keksitään uusia ja innovatiivisia ideoita tehdä yhteistyötä!

Viestintä ja yhteistyöehdotukset (Helsinki): paula.kultanen(a)tripsteri.fi

Affiliate-kampanjat (Helsinki) ja visuaalinen ilme: tuulia(a)tripsteri.fi

Päätoimittaja, uudet kirjoittajat: siru(a)tripsteri.fi

Laskutus, affiliate-kampanjat (Tukholma): soile(a)tripsteri.fi

Somekampanjat: satu.ramo(a)tripsteri.fi

Lataa ilmainen Tripsteri App

iOS

Android

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *