San Franciscon keskihintaiset hotellit

San Franciscon keskihintaiset hotellit maksavat noin 200–300 dollaria yöltä, mutta tarjouksia kannattaa seurata näidenkin hotellien osalta. Keskustan läheisyydessä kannattaa varautua kadulta kuuluvaan meluun ja kalliisiin parkkimaksuihin. Osa hotelleista tarjoaa maksuttoman aamiaisen, osa ei. Suurin osa keskustan ulkopuolella sijaitsevista hotelleista on tunnelmallisia mutta vanhoja viktoriaanisia tai niiden kaltaisia rakennuksia, siksi kaikissa ei ole hissiä ja tilat saattavat olla ahtaahkot.

Orchard Hotel. Kuva: Jennifer Morrow, Flickr.com
Orchard Garden Hotel. Kuva: Jennifer Morrow, Flickr.com

The Orchard Hotel ja The Orchard Garden Hotel

Ekohenkiset sisarhotellit sijaitsevat lähellä Chinatownia ja Union Squarea. Hotellit suosivat luomu- ja paikallistuotteita sekä ekologisia kylpytarvikkeita ja pesuaineita siivouksessa. Myös valaistus on energiaa niukasti kuluttava. Hotellit tarjoavat ilmaiseksi kahvia ja teetä, mutta aamiainen on maksullinen.

Osoite: The Orchard Hotel, Bush Street 665

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

The Orchard Garden Hotel, Bush Street 466

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Hotel Bohème

Nostalginen ja boheemi hotelli sijaitsee keskellä North Beachin sykettä. Beat-runoilija Allen Ginsberg yöpyi aikoinaan hotellissa, ja sen jälkeen hotelli on kunnioittanut beat-muistoja sisustuksessaan ja käytävien valokuvissaan. Huoneet ovat pieniä mutta tunnelmallisia. Hissiä ei ole, joten vanhan talon portaat on kavuttava ylös. Ystävällisestä palvelustaan tunnettu hotelli ei tarjoa aamiaista, mutta kadulla odottavat lukuisat North Beachin kahvilat ja leipomot herkkuineen.

Osoite: 444 Columbus Avenue

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

The Grove Inn

Kotoisa, viktoriaanistyylinen hotelli sijaitsee kivenheiton päässä Alamon puistosta ja kuuluisista Painted Ladies -taloista rauhallisessa ympäristössä. Hintaan sisältyy aamiainen, johon kuuluu parin korttelin päässä leivottu trendikkään Mill-leipomon leipä. Hayes Valleyn putiikit ja ravintolat tarjoavat ajanvietettä viiden minuutin matkan päässä hotellilta.

Osoite: 890 Grove Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Kimpton Buchanan Hotel

Japantownin sydämessä sijaitsevan designhotelliketju Kimptonin japanilaisvaikutteinen, rauhallinen hotelli tarjoaa vaihtoehdon keskustan majoituksille. Hotellista on muutaman askeleen matka Buchanan Streetin kävelykadun Totoro-kauppoihin ja raamenravintoloihin sekä Japan Center -ostoskeskukseen. Parin korttelin päässä voi taivaltaa Fillmore Streetin trendikkäälle Pacific Heightsin puoleiselle osalle, jossa on designkauppoja, ravintoloita ja baareja. Lähikortteleissa voi ihailla myös viktoriaanisia taloja. Hotelli tarjoaa ilmaiset iltapäiväviinit, joogamatot ja mahdollisuuksien mukaan polkupyöränkin. Huoneet ovat yksinkertaisia, hämärähköjä mutta siistejä. Keskustaan pääsee vartissa esimerkiksi 2-linjan bussilla.

Osoite: 1800 Sutter Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Lue lisää:

© Reetta Kemppi

Reetta Kemppi

Toimittaja ja valtiotieteilijä, joka etsii ihannekaupungin aineksia tällä hetkellä San Franciscossa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *