Ekohotellit – Rooma

ECOHOTEL

Kolmen tähden ekohotelli hienolla paikalla Trasteveren takana. Trasteveren pittoreskit kujat ja idylliset trattoriat ovat kävelymatkan päässä. Jos kaikki tiet vievät Roomaan, miksi et ottaisi sitä vihreää tietä, kysytään hotelli nettisivulla. Hotelli käyttää aurinkovoimaa ja kierrättää sadeveden. Aamiaisessa on kiinnitetty huomiota ekologisuuteen; tuotteet ovat tuoretta luomulähiruokaa.

Osoite: Via di Bravetta

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

HOTEL RAPHAEL

Viiden tähden ekohotelli aivan Piazza Navonan vieressä, kaupungin parhaalla paikalla. Täältä pääset kävellen kaikkien keskeisten nähtävyyksien äärelle. Museot, ravintolat ja kahvilat ovat kaikki muutaman askeleen päässä. Sinun ei tarvitse uhrata aikaasi ja hermojasi Rooman joukkoliikenteelle.

Täällä aamiainen on koottu ainoastaan lähiruuasta ja luomusta. Hotellin keittiö on erikoistunut kasvisruokavalioon ja luomuun. Kattoterassilta on henkeäsalpaavat näkymät yli kaupungin.

Osoite: Largo Febo, 2

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

IL GATTOPARDO RELAIS

Hyvällä paikalla Pratin kaupunginosassa lähellä Vatikaania sijaitseva vihreä hotelli. Vain 40 metriä Ottavianon metroasemalle, josta hurauttaa metrolla hetkessä Piazza di Spagnalle ja päärautatieasema Terminille. Täällä asuessasi et siis tarvitse takseja.

Osoite: Viale Giulio Cesare 94

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

ORIENTAL SUITE COLOSSEO B&B

Kestävän kehityksen turismiin keskittyvä Bed and Breakfasta unelmapaikalla lähellä Rooman tärkeintä nähtävyyttä, Colosseumia. Koko paikka on remontoitu vuonna 2013 siten, että se vesihanat ovat vettä säästävät. Huoneet on sisustettu  itämaisen rauhoittavasti ja sängyt ovat futonia. Aaminen on valmistettu kokonaan luomusta ja lähiruuasta. Ja mikä parasta: asiakkaat saavat lainata polkupyöriä ja tutustua siten ikuiseen kaupunkiin ympäristöystävällisesti ja liikunnallisesti.

Osoite: Via Marco Aurelio 43

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

ROME ECO SUITES

Ihana Piazza del Popolo vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Osoite: Via Giuseppe Pisanelli 40 A

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

© Anu Rinkinen

 

Anu Rinkinen

Roomassa asunut, ja edelleen Italiassa osan vuotta asuva kirjoittamisen ja kirjallisuuden ammattilainen.

Kommentit (0):