Keitä me olemme?

Tripsteri on Suomen monipuolisin matkamedia: verkkomatkaopas, opaskirjasarja, Suomen ensimmäinen matkailupodcast ja palkittu kansainvälinen matkailusovellus. Tripsterin tekijät ovat ammattikirjoittajia, jotka ovat asuneet pitkään kohteissaan ja kertovat niistä rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Meille vastuullisuus tarkoittaa paitsi ekologista myös sosio-kulttuurista ja ekonomista vastuullisuutta: matkailun tulee tukea kohdemaata ja sen yrittäjiä ja kunnioittaa kohdemaan ekosysteemiä, tapoja ja kulttuuria. Tripsterin suositukset ovat keskittyneet pienyrittäjien paikkoihin ja autenttisiin elämyksiin. Tripsterin suuri vahvuus on kulttuurien syvällinen tuntemus.

Uskallamme luvata, että Tripsterin vinkkejä noudattamalla myös omasta reissustasi tulee paras mahdollinen!

Lue lisää vastuullisesta matkailusta ja meidän arvoistamme.

Tripsterin taustaa

Tripsteri-matkamedian ammattitoimittajat ovat kirjoittaneet printtioppaita vuodesta 2006 saakka, ensin Mondolle, vuodesta 2017 Tripsteri-matkaopassarjaan. Kaikki tekijämme ovat asuneet kohteissaan pitkään ja tuntevat ne paikallisen tavoin.

Vuonna 2015 perustimme oman verkkomatkaopasalustan: www.tripsteri.fi, jossa on tällä hetkellä kohteita yli 30. Tietoja sivuston lukijamääristä ja mainoshinnoista saat mediakortistamme.

Toimitamme myös matkailupodcasteja: www.acast.com/tripsteri.

Tripsteri App on palkittu kansainvälinen matkailuinnovaatio. Sovellus tukee uusimpia teknologioita, ja yritys tuottaa itse monikielisiä audio-opastuksia, 360-kuva- ja -videomateriaalia ja AR/VR-skannausta.

Tripsteri App palkittiin 2017 Helsingin Sanomain säätiön mediainnovaatiokilpailu Uutisraivaajan voittajana, alkuvuodesta 2018 Visit Finlandin matkailun digi-innovaatiokilpailussa sijoituimme toiseksi ja loppuvuodesta 2018 YK:n tietoyhteiskuntakokoukset World Summit Awards palkitsi Tripsteri Appin Suomen parhaana ja vastuullisimpana digitaalisena ratkaisuna matkailun ja kulttuurin kategoriassa.

Vuonna 2017 perustettu travtech-startup Tripsteri App Oy pyörittää kaikkea Tripsteri-toimintaa.

Tripsteri App Oy

Matkamedian yhteystiedot:

Tuulia Kolehmainen
CEO / Taiteellinen johtaja
Verkko- ja sovellusmainonta, affit ja kuva-asiat: tuulia(a)tripsteri.fi

Paula Kultanen Ribas
CCO / Viestintäpäällikkö
Haastattelupyynnöt, yhteistyöpostaukset, podcast-mainonta: paula.kultanen(a)tripsteri.fi

Siru Valleala
VP / Päätoimittaja
Uusien kirjoittajien tekstinäytteet: siru(a)tripsteri.fi

Soile Vauhkonen
CFO
Laskutusasiat: soile(a)tripsteri.fi

Palaute ja yhteistyö

Matkamedia Tripsteri laajenee ja syvenee lukijoiden vinkkien, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kuulemme niistä siis mielellämme. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: info(a)tripsteri.fi tai info(a)tripsteriapp.com.

Saitko idean mahdollisesta yhteistyöstä? Me haluamme kuulla siitä! Yhteistyön tiimoilta viestin voi lähettää osoitteeseen paula.kultanen(a)tripsteri.fi.

Haluatko kirjoittaa Tripsteriin?

Jos tunnet jonkin matkakohteen perinpohjaisesti ja haluat liittyä matkamedia Tripsterin tekijöiden joukkoon, ota meihin yhteyttä! Etsimme kirjoittajia, joilla on kokemusta ammattimaisesta kirjoittamisesta. Emme etsi yksittäisten artikkelien tekijöitä.

Lue lisää: Kirjoittajaksi Tripsteriin

Tue Tripsterin toimintaa

”Tuet työtämme suoraan varaamalla vaikkapa hotellin tai lennot sivustomme linkkien kautta.”

Tykkäätkö Tripsteristä? Ilmaisen ja riippumattoman matkamediamme toimintaa on helppo tukea! Tuet tekijöiden työtä esimerkiksi varaamalla hotellin sivustomme linkkien kautta. Linkit vievät tunnettujen ja turvallisten toimijoiden sivustoille, ja me Tripsterin kirjoittajat saamme varauksistasi ja ostoksistasi pienen komission. Hintaan linkkien kautta varaaminen ei vaikuta. Toimintaamme voit tukea myös lataamalla Tripsteri App -sovelluksen ja ostamallla Tripsteri-opaskirjoja.

Tripsteri App

Lue lisää matkailusovelluksestamme: tripsteriapp.com ja Tripsteri Appin Facebook-sivulta.

Tripsteri App -matkasovellus

Tripsteri-opaskirjat

Lue lisää opaskirjoistamme.

Tripsteri-podcast

Kuuntele Suomen ensimmäistä matkailupodcastiä, jossa ulkomailla pitkään asuneet matkatoimittajat kertovat kohteestaan rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta!

Tripsteri podcast, Paula Kultanen Ribas. Kuva: Eeva Anundi
Kuva: Eeva Anundi

Lue lisää

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *