Tripsterin mediakortti

Tripsteri on Suomen parhaisiin kuuluvien matkatoimittajien perustama, huimaa vauhtia kasvava matkamedia: verkko-opas, opaskirjasarja, kansainvälinen ja palkittu matkasovellus sekä Suomen ensimmäinen matkailupodcast.

Reilusti paras matkamedia

Kaikki Tripsterin kirjoittajat asuvat tai ovat asuneet kohteessaan. Tripsterin valtteja ovat laaja paikallistietämys, huippujournalismi, vastuullisen matkailun tuntemus sekä reiluus tekijöitä kohtaan. Uskomme kestävään matkailuun ja nostamme pienyrittäjien paikkoja, lähiruokaa ja -juomaa ja autenttisia matkaelämyksiä. Kirjoitamme kohteista rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Verkko-opaskohteita sivustollamme on tällä hetkellä yi 30 kpl ympäri maailman: www.tripsteri.fi > kohdeoppaat. Sivun alalaidasta löydät sivuston kävijätiedot ja mainoshinnat.

Tripsteri-opaskirjat

Bonnier-konserniin kuuluva ReadMe-kustantamo julkaisi ensimmäisen Tripsteri-matkaopaskirjan, Satu Rämön kirjoittaman Tripsteri Islannin elokuussa 2017.

Vuoteen 2019 mennessä kirjasarja on kasvanut kohisten. Julkaistuja nimikkeitä on jo 11 kpl: Tripsteri Barcelona, Rooma, Thaimaa, Pariisi, Berliini, Irlanti, Kalifornia, Lontoo, Praha, New York ja Tokio. Opaskirjasarja laajenee tämän vuoden puolella viidellä uudella teoksella: Lissabon, Costa Brava, Skotlanti, Amsterdam ja Kööpenhamina.

Haluatko ostaa mainostilaa opaskirjoista? Ota yhteyttä: paula.kultanen@tripsteri.fi.

Tripsteri App

Tripsteri on myös innovatiivisuudestaan palkittu kansainvälinen matkailusovellus.

Tripsteri App voitti Helsingin Sanomain Säätiön Uutisraivaaja-mediainnovaatiokilpailun 2017.  Vuonna 2018 sovellus palkittiin Visit Finlandin digi-innovaatiokilpailussa ja YK:n tietoyhteiskuntakokousten WSA-palkinnolla Suomen parhaana ja vastuullisimpana digiratkaisuna matkailun ja kulttuurin kategoriassa.

Tripsteri Appin kohteita tällä hetkellä ovat Helsinki, Espoo, Porvoo, Lappi, Tukholma, Islanti, Berliini, Praha ja Singapore. Kesäkuussa 2019 julkaistaan Barcelona ja Tokio. Kohdelistaus laajenee kovaa vauhtia. Sovellus toimii suomeksi, englanniksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

Sovellukseen on mahdollista tehdä yhteistyönä esimerkiksi yritysten ja yhteisöjen audio-opastuskierroksia ja yritykset voivat ilmoittaa tarjouksista reaaliajassa. Lisätietoja: tuulia@tripsteri.fi.

Lisätietoja Tripsteri App Oy:stä: www.tripsteriapp.com/tripsteri-team

Suomen ensimmäinen matkailupodcast

Verkkosivuston, opaskirjojen ja kansainvälisen matkailusovelluksen lisäksi Tripsteri on myös matkailupodcast: www.acast.com/tripsteri, jossa ulkomailla pitkään asuneet matkatoimittajat kertovat kohteistaan rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Haluatko ostaa mainospaikan podcastista? Ota yhteyttä: paula.kultanen@tripsteri.fi.

Tripsterin kohderyhmä ja mainostila sivustolla

Tripsteri-matkamedian kautta tavoitat matkaa suunnittelevat, lentoa ja hotellia varaavat, matkailusta haaveilevat ja työkseen reissaavat, laatutietoiset ja vastuullisuudesta kiinnostuneet matkailijat.

Kävijämäärät Tripsteri.fi -sivustolla:

Uniikit kävijät / kuukausi 54 000
Sivunäytöt / kuukausi 140 000

Tripsterin käyttäjäprofiili

  • 55 % mobiilikäyttöä
  • 34 % desktop-käyttöä
  • 11 % tablettikäyttöä
  • 70 % Tripsterin käyttäjistä on naisia
  • 88 % käyttäjistä on 25–44-vuotiaita.

Mainospaikat Tripsteri.fi -verkkosivulla:

Paraati 980×400: 35 € CPM
Panorama 980×120: 14 € CPM
Jättiboksi 468×400: 10 € CPM
Boksi 300×250: 8 € CPM
Skyscraper 160×600: 8 € CPM

Tripsterin mediamyynnistä vastaa Pop Media, jolta saa lisätietoa mainospaikoista ja niiden saatavuudesta.

Tuomo Häkkinen
tuomo.hakkinen(a)popmedia.fi
040 5122398

Lue myös:

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.