Tripsterin mediakortti

Tripsteri on Suomen parhaimpiin kuuluvien matkatoimittajien perustama, huimaa vauhtia kasvava matkamedia: verkko-opas, opaskirjasarja, matkasovellus ja Suomen ensimmäinen matkailupodcast.

Kaikki Tripsterin kirjoittajat asuvat tai ovat asuneet kohteessaan. Tripsterin valtteja ovat laaja paikallistietämys, huippujournalismi, eettisyys sekä reiluus tekijöitä kohtaan. Uskomme kestävään matkailuun ja nostamme pienyrittäjien paikkoja, lähiruokaa ja -juomaa ja autenttisia matkaelämyksiä.

Verkko-opaskohteita sivustollamme on tällä hetkellä yi 30 kpl ympäri maailman: www.tripsteri.fi > kohdeoppaat.

Bonnier-konserniin kuuluva ReadMe-kustantamo julkaisi ensimmäisen Tripsteri-matkaopaskirjan, Satu Rämön kirjoittaman Tripsteri Islannin elokuussa 2017. Vuoden 2019 alkuun mennessä kirjasarja on kasvanut kohisten. Julkaistuja nimikkeitä on jo 11 kpl: Tripsteri Barcelona, Rooma, Thaimaa, Pariisi, Berliini, Irlanti, Kalifornia, Lontoo, Praha ja Tokio. Opaskirjasarja laajenee tämän vuoden puolella kuudella uudella teoksella: New York, Lissabon, Costa Brava, Skotlanti, Amsterdam ja Kööpenhamina. Haluatko ostaa mainostilaa opaskirjoista? Ota yhteyttä: paula.kultanen@tripsteri.fi.

Tripsteri on myös innovatiivisuudestaan palkittu kansainvälinen matkailusovellus. Tripsteri App voitti Helsingin Sanomain Säätiön Uutisraivaaja-mediainnovaatiokilpailun 2017.  Vuonna 2018 sovellus palkittiin Visit Finlandin digi-innovaatiokilpailussa ja YK:n tietoyhteiskuntakokousten WSA-palkinnolla Suomen parhaana ja vastuullisimpana digiratkaisuna matkailun ja kulttuurin kategoriassa. Tripsteri Appin kohteita tällä hetkellä ovat Helsinki, Espoo, Porvoo, Lappi, Tukholma, Islanti, Berliini, Praha ja Singapore. Kohdelistaus laajenee kovaa vauhtia. Sovellus toimii suomeksi, englanniksi, espanjaksi, japaniksi ja pian myös kiinaksi. Sovellukseen on mahdollista tehdä yhteistyönä esimerkiksi yritysten ja yhteisöjen audio-opastuskierroksia ja yritykset voivat ilmoittaa tarjouksista reaaliajassa. Lisätietoja: tuulia@tripsteri.fi.

Verkkosivuston, opaskirjojen ja kansainvälisen matkailusovelluksen lisäksi Tripsteri on myös matkailupodcast: www.acast.com/tripsteri. Haluatko ostaa mainospaikan podcastista? Ota yhteyttä: paula.kultanen@tripsteri.fi.

Tripsteri-matkamedian kautta tavoitat matkaa suunnittelevat, lentoa ja hotellia varaavat, matkailusta haaveilevat ja työkseen reissaavat, laatutietoiset ja vastuullisuudesta kiinnostuneet matkailijat.

Kävijämäärät Tripsteri.fi -sivustolla:

Uniikit kävijät / kuukausi 54 000
Sivunäytöt / kuukausi 140 000

Tripsterin käyttäjäprofiili

  • 55 % mobiilikäyttöä
  • 34 % desktop-käyttöä
  • 11 % tablettikäyttöä
  • 70 % Tripsterin käyttäjistä on naisia
  • 88 % käyttäjistä on 25–44-vuotiaita.

Mainospaikat Tripsteri.fi -verkkosivulla:

Paraati 980×400: 35 € CPM
Panorama 980×120: 14 € CPM
Jättiboksi 468×400: 10 € CPM
Boksi 300×250: 8 € CPM
Skyscraper 160×600: 8 € CPM

Tripsterin mediamyynnistä vastaa Pop Media, jolta saa lisätietoa mainospaikoista ja niiden saatavuudesta.

Tuomo Häkkinen
tuomo.hakkinen(a)popmedia.fi
040 5122398

 

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut matkatoimittaja, sisällöntuottaja ja muusikko asuu tällä hetkellä synnyinkaupungissaan Helsingissä.