Matkamedia Tripsteri mainostajille ja yhteistyökumppaneille

Tripsteri on Suomen parhaisiin kuuluvien matkatoimittajien perustama, huimaa vauhtia kasvava matkamedia: verkko-opas, opaskirjasarja, kansainvälinen ja palkittu matkasovellus sekä Suomen ensimmäinen matkailupodcast.

Reilusti paras matkamedia

Kaikki Tripsterin kirjoittajat asuvat tai ovat asuneet kohteessaan. Tripsterin valtteja ovat laaja paikallistietämys, huippujournalismi, vastuullisen matkailun tuntemus sekä reiluus tekijöitä kohtaan. Uskomme kestävään matkailuun ja nostamme pienyrittäjien paikkoja, lähiruokaa ja -juomaa ja autenttisia matkaelämyksiä. Kirjoitamme kohteista rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Verkko-opaskohteita sivustollamme on tällä hetkellä yi 30 kpl ympäri maailman: www.tripsteri.fi > kohdeoppaat. Sivun alalaidasta löydät sivuston kävijätiedot ja mainoshinnat.

Tripsteri App

Tripsteri App on digi-innovatiivisuudestaan palkittu kansainvälinen matkailusovellus.

Tripsteri App voitti Helsingin Sanomain Säätiön Uutisraivaaja-mediainnovaatiokilpailun 2017.  Vuonna 2018 sovellus palkittiin Visit Finlandin digi-innovaatiokilpailussa ja YK:n tietoyhteiskuntakokousten WSA-palkinnolla Suomen parhaana ja vastuullisimpana digiratkaisuna matkailun ja kulttuurin kategoriassa.

Tripsteri Appin kohteita tällä hetkellä ovat Helsinki, Espoo, Porvoo, Lappi, Tukholma, Islanti, Berliini, Praha, Barcelona, Tokio ja Singapore. Kohdelistaus laajenee kovaa vauhtia. Sovellus toimii suomeksi, englanniksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

Yritysyhteistyöt Tripsteri Appissä

Sovellukseen on mahdollista tehdä yhteistyönä esimerkiksi yritysten ja yhteisöjen audio-opastuskierroksia ja yritykset voivat ilmoittaa tarjouksista reaaliajassa. Tuotamme itse monikieliset audiot, käännökset ja virtuaaliset XR-elämykset, jolloin sinä säästät opastusresursseja ja palvelet myös aasialaisia, espanjalaisia ja muun kielisiä asiakkaita.

Esimerkkejä sovelluksessa toteutuista yritysyhteistöistä:

 • Slush Singapore -kierros Singapore-oppaassa: Singaporen parhaat läppärikahvilat ja messuyleisölle kiinnostavia kohteita
 • VTT:n kanssa toteutettu Smart Otaniemi -kierros Espoo-oppaassa: audio-opastuksia ja 360-materiaalia sisältävä kierros innovaatiomatkailijoille.
 • Suomenlinnan kesä- ja talvikierrokset Helsinki-oppaassa yhteistyössä Suomenlinnan hoitokunnan kanssa. Sisältävät 360-materiaalia.
 • Virtuaalikierros kaupunkikeidas Teurastamolle Helsinki-oppaassa yhteistyössä Teurastamon kanssa. Sisältää 360-materiaalia.
 • Kaurismäen kuppilat -AR-kierros Helsinki-oppaassa yhteistyössä Aki Kaurismäen ja Arilynin kanssa. Sisältää lisättyä todellisuutta.
 • Päiväkohtaiset Sideways-kierrokset yhteistyössä Fullsteam Agencyn kanssa.
 • Espoo-opas yhteistyössä Visit Espoon ja Espoo Marketingin kanssa: innovaatio- ja matkailukulmalla. Sisältää audio-opastuksia ja 360-materiaalia.
 • Porvoo-opas yhteistyössä Porvoon Edupolin kanssa.

Lisätietoja: paula.kultanen@tripsteri.fi.

Tripsteri App -matkasovellus

Suomen ensimmäinen matkailupodcast

Verkkosivuston, opaskirjojen ja kansainvälisen matkailusovelluksen lisäksi Tripsteri on myös matkailupodcast: www.acast.com/tripsteri, jossa ulkomailla pitkään asuneet matkatoimittajat kertovat kohteistaan rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Haluatko ostaa mainospaikan podcastista tai kokonaan oman jakson? Ota yhteyttä: paula.kultanen@tripsteri.fi.

Tripsteri-matkaopaskirjat

Tripsterin perustajat ovat entisiä Mondo-matkaopaskirjailijoita. Bonnier-konserniin kuuluva Readme.fi-kustantamo julkaisi ensimmäisen Tripsteri-matkaopaskirjan, Satu Rämön kirjoittaman Tripsteri Islannin elokuussa 2017.

Vuoteen 2019 mennessä kirjasarja on kasvanut kohisten. Julkaistuja nimikkeitä on jo 13 kpl: Tripsteri Barcelona, Rooma, Thaimaa, Pariisi, Berliini, Irlanti, Kalifornia, Lontoo, Praha, New York, Tokio ja Lissabon. Opaskirjasarja laajenee 2019–2020 taitteessa neljällä uudella teoksella: Costa Brava, Skotlanti, Amsterdam ja Kööpenhamina.

Haluatko ostaa mainostilaa opaskirjoista? Ota yhteyttä: paula.kultanen@tripsteri.fi.

Tripsteri.fi-sivuston mediakortti

Tripsteri-matkamedian kautta tavoitat matkaa suunnittelevat, lentoa ja hotellia varaavat, matkailusta haaveilevat ja työkseen reissaavat, laatutietoiset ja vastuullisuudesta kiinnostuneet matkailijat.

Kävijämäärät Tripsteri.fi -sivustolla:

Uniikit kävijät / kuukausi 55 000
Sivunäytöt / kuukausi 140 000

Tripsteri.fi käyttäjäprofiili

 • 65 % mobiilikäyttöä
 • 26 % desktop-käyttöä
 • 9 % tablettikäyttöä
 • 70 % Tripsterin käyttäjistä on naisia
 • 55 % käyttäjistä on 25–44-vuotiaita.

Tripsterin mediamyynnistä vastaa Nostemedia, jolta saa lisätietoa mainospaikoista sekä niiden hinnoista ja saatavuudesta.

Lue myös:

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.