Reykjavík – parhaat hotellit

Nämä Reykjavíkin hotellit on valittu niille, joille vain paras on kyllin hyvää, eikä hotellin hinnalla ole väliä. Kallis tarkoittaa Reykjavíkissa sitä, että talviaikaan 2 hh:n hotellihuoneesta joutuu maksamaan noin 150-200 euroa. Kesällä hinnat jopa tuplaantuvat. Reykjavíkissa on matkailijabuumin takia kova pula hotelleista, eli hotelli kannattaa varata ajoissa.

Hotel Borg €€€€

Miksi: Luksushotelli aivan kaupungin keskustassa, parlamenttitalon vieressä. Kaikkien hotellihuoneiden huonekalut on tehty tilaustyönä. Hotellin hienoin huone on rakennuksen ylimpien kerrosten kaksikerroksinen sviitti, josta avautuvat ikkunanäkymät ympäri Reykjavíkia.
Missä: Reykjavíkin ydinkeskustassa osoitteessa Pósthússtræti 11.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Reykjavik Marina €€€€

Miksi: Upea sijainti aivan meren rannassa ja vanhan sataman ääressä. Hotellissa parasta on ensimmäisen kerroksen viihtyisä ja tyylikäs aula ja kaupungin paras cocktail-baari, jotka kutsuvat viihtymään, vaikka ei hotellissa yöpyisikään. Hotellin huoneet ovat pieniä, mutta tavattoman viihtyisiä. Alakerran ravintolan viikonloppubrunssi on suosittu.
Missä: Meren rannalla keskustassa osoitteessa Mýrargata 2.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä. 

Design Hotel 101 €€€€

Miksi: Tyylikäs boutique-hotelli on nuoren väen suosiossa. Tunnelma on rauhallinen ja intiimi, sillä hotellissa on vain muutama kymmenen huonetta. Alakerran aulabaari vetää myös paikallista väkeä etenkin viikonloppuisin.
Missä: Osoitteessa Hverfisgata 10.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Apótek Hotel €€€€

Miksi: Reykjavíkin prameimpaan rakennukseen avattiin hetki sitten luksushotelli. Sijainti parlamenttitalon ja pääpostitalon välissä on keskeinen. Hotellin ravintola ja baari ovat suosittuja illanviettopaikkoja myös paikallisten keskuudessa. Hotelli ei ole kovin iso: tasokkaasti sisustettuja huoneita on vain 45.
Missä: Apteekkihotelli löytyy osoitteesta Austurstraeti 16.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Suositukset Reykjavíkin keskihintaisiin hotelleihin 
Suositukset Reykjavíkin edullisiin hotelleihin ja hostelleihin

© Satu Rämö

Satu Rämö

Islannissa asuva kirjailija, bloggaaja, toimittaja. www.salamatkustaja.com

Kommentit (0):