Reykjavík – keskihintaiset hotellit

Nämä Reykjavíkin hotellit ovat viihtyisiä, kohtuuhintaisia ja niissä on kaikki perusmukavuudet. Reykjavíkissa on lukematon määrä pieniä hotelleja ja huoneistohotelleja. Olemme koonneet tälle sivulle vain aivan ydinkeskustassa sijaitsevat kohtuuhintaiset hotellit. Kohtuuhintainen tarkoittaa Reykjavíkissa sitä, että talviaikaan 2 hh majoituksen saattaa saada noin 100 euron vuorokausihintaan. Kesällä hinnat jopa tuplaantuvat. Reykjavíkissa on matkailijabuumin takia kova pula hotelleista, eli huone kannattaa varata ajoissa. Reykjavíkissa on myös paljon Airbnb-asuntoja. Vilkaise niitäkin, etenkin jos olet matkustamassa esimerkiksi perheen kanssa tai muuten isommalla porukalla.

Center Hotels €€€

Miksi: Pieni hotelliketju antaa sen, mitä lupaa: keskihintaisia keskustahotelleja. Tasokkaimmat ketjun hotelleista ovat Þingholt ja Plaza. Arnarhvollin hotellissa on kiva näköalabaari ylimmässä kerroksessa ja se on Center Hotelsin ketjun hotelleista kaikkein rauhallisimmassa paikassa, vaikka onkin keskustassa. Midgardur sijaitsee keskeisellä paikalla Hlemmurin bussiaseman vieressä, eli viikonloppuiltaisin huoneisiin saattaa kantautua melua keskustan baareista.

Kaikki hotellit sijaitsevat keskustassa. Þingholt osoitteessa Þingholtsstræti 3, Plaza Aðalstrætin päässä pienen aukion reunalla, Klöpp Klapparstígurin ja Hverfisgatan kulmassa, Arnarhvollin lähellä Islannin keskuspankkia eli Ingólfsstrætilla ja Midgardur pääkatu Laugavegurin numerossa 120. Klöpp-hotellin vieressä on pari rakennustyömaata, eli rakentamisen melu saattaa kantautua huoneisiin etenkin arkipäivisin.

Missä: Katso tästä ajankohtaiset hinnat hotelleille: Hotel Thingholt, Hotel Plaza, Hotel Arnarhvoll, Hotel Klopp ja Hotel Midgardur.

Hotel Alda €€€

Miksi: Uusi hotellitulokas tyylikkäiden ja keskihintaisten hotellien sarjassa. Tumma ja yksinkertainen sisustus, uudenkarhea tunnelma.  Aulabaarin suurista ikkunoista on mukava tarkkailla pääkatu Laugavegurin elämää. Aldan alakerrassa on paikallisten miesten suosima parranleikkuupaikka, eli aulassa liikkuu paljon komeita islantilaismiehiä (vink, vink).

Missä: Reykjavíkin pääkatu Laugavegurilla 66-68.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Skuggi €€€

Miksi: Vuonna 2015 valmistunut uusi hotelli on Islannin turistibuumin ilmentymä: nopeasti rakennettu, tummanpuhuva ja moderni. Skuggi eli ”Varjo” on kelpo majapaikka ydinkeskustassa, vaikka hotelli ei varsinaisesti hurmaakaan yksilöllisyydellään. Sijaitsee aivan ydinkeskustassa, mutta ei baarin tai rakennustyömaan naapurissa. Yöunet siis taattu.

Missä: Hverfisgatalla, numerossa 103.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Vuokraa huoneisto Reykjavíkista

Apartment K €€€

Miksi: Hotellitason asumista huoneistoissa. Huoneistot ovat viimeisen päälle sisustettuja ja ne kaikki sijaitsevat Reykjavíkin keskustassa. Lentokenttäkuljetukset ovelta ovelle järjestyvät lisämaksusta. Apartment K vuokraa erikokoisia huoneistoja 2-5 hengelle. Hintoihin sisältyy päivittäinen siivous ja wifi. Hyvä vaihtoehto myös perheille: 12-vuotiaat yöpyvät maksutta.

Missä: Pääpaikka löytyy osoitteesta Þingholtsstræti 2.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Room with a View €€€

Miksi: Room with a View:n huoneistotarjonnasta löytyy jokaiselle. Tarjolla on budjettiasumista pienissä huoneistoissa, joissa yhteinen kylpyhuone löytyy käytävältä. Tarjolla on myös luksustason penthouse-asuntoja ja isoja, jopa viiden makuuhuoneen asuntoja. Useimissa asunnoissa on hyvin varusteltu keittiö. Kaikki kämpät sijaitsevat Reykjavíkin keskustassa. Maksuton wifi. Lentokenttäkuljetukset ovelta ovelle järjestyvät lisämaksusta.

Missä: Pääpaikka löytyy osoitteesta Laugavegur 18.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Suositukset Reykjavíkin parhaisiin hotelleihin 
Suositukset Reykjavíkin edullisiin hotelleihin ja hostelleihin

© Satu Rämö

Satu Rämö

Islannissa asuva kirjailija, bloggaaja, toimittaja. www.salamatkustaja.com

Kommentit (0):