Helsingin hotellit

Helsinki on yhä kiinnostavampi hotellikaupunki – tylsänbeiget ketjuhotellit ovat joko väistymässä tai piristymässä. Maailman trendihotellivirtaukset ovat siis saavuttaneet peräpohjolan, ja siitä merkkinä ovat viime vuosien uudet tyylihotellit ja kodikkaan näyttävät boutique-majoitukset. Myös hotellien aamiaistarjonta on laadukkaampaa, mielenkiintoisempaa ja ekologisempaa kuin ennen. Helsingin hotellit tarjoavat yleensä hyvän hinta–laatu-suhteen.

Suurin osa turistien todennäköisistä hotellikohteista sijaitsee ydinkeskustassa tai 15 minuutin matkan säteellä. Lyhyellä lomalla ei kauemmas kannata lähteäkään. Myös keskustassa on runsaasti rauhallisia kolkkia.

Tripsteri esittelee sekä perushotelliketjuja ja erikoisempia valintoja. Helsingissä voi yöpyä esimerkiksi vanhassa vankilassa, tornihotellissa ja Suomen ensimmäisessä designhotellissa.

Kerromme ajankohtaiset hinnat

Keskimääräisin yöpymisen hinta Helsingin keskustan hotelleissa kahden hengen huoneessa on noin 100-120 euroa, mutta hyviä tarjouksia näkee usein. Tripsterin hotellisuositusten perässä olevasta linkistä näet aina kunkin majoituksen ajankohtaiset tarjoukset. Helsingin hotelliarvosteluja ja tarjouksia löytyy myös Tripsteri App -sovelluksesta. Suurin osa Helsingin hotelleista kuuluu keskihintaisten luokkaan. Budjettimatkustajan kohteita ovat halvat huoneistohotellit, hostellit, airbnb ja sohvasurffaus.

Koiraystävällisten hotellien yhteydessä on erityismaininta.

©Siru Valleala
©Paula Kultanen Ribas

VINKKI! Runsaasti kaupungin hauskoja kohteita löydät Tripsteri App Helsinki -sovelluksen avulla. Lataa ilmainen sovellus, tallenna paikkoja, luo kierroksia ja seikkaile! Sovelluksen avulla voi myös varata hotellin, ravintolapöydän tai vaikkapa hävikkiaterian. LATAA NYT!
iPhonelle App Storesta
Androidille Google Playsta

Siru Valleala

Vapaa toimittaja, joka kokee kodikseen sekä Helsingin että Tokion. Mondon ja Tripsterin Tokio-oppaiden kirjoittaja, tv- ja elokuvakriitikko ja mangan toimittaja tahtoo vuosittain tokiolaiseen mielentilaan. Tripsterin Helsinki-oppaan ja mobiilisovelluksen tekemisen myötä myös Suomen pääkaupungin korttelit kutsuvat uusien kohteiden koluajaa.

Kommentit (0):