Helsingin halvat hotellit

Helsingissä ei ole kovin montaa alle 80 euron hotellia, mutta monenlaiset välimuodot hotellin, kodinomaisuuden ja hostellimaisuuden välillä ovat lisääntyneet iloisesti. Helsingin halvat hotellit houkuttelevat budjettimatkaajia ja heitä, jotka kaupunkielämysten oheen tarvitsevat pääasiassa vain kätevän katon päänsä päälle. Viime aikojen trendi on perustaa tavallisiin kerrostaloasuntoihin hotellitasoisia majoitusvaihtoehtoja.

Tämä sivu täydentyy vielä, kun testaamme uusia kohteita!

Forenom Aparthotel Helsinki City

Helpoin

Eerikinkadun itsepalvelupohjainen huoneistohotelli on helppo ja halvimmasta päästä keskustan hotellivaihtoehdoista. Edullisuus näkyy vaatimattomissa ja halvoilla materiaaleilla sisustetuissa huoneissa, joista osassa tosin on hulppea maisemaparveke. Kesällä parvekkeella on hauska hengailla, etenkin korkeammissa kerroksissa. Hankalinta hotellissa on pääsykoodi, joka syötetään jokaisella ovella ja joka ei aina toimi ensimmäisellä kerralla. Parasta on hieno sijainti ja perusasiat: tv, työpöytä, jääkaappi, mikro ja suihku. Huone on valoisa ja hyvin siisti, ja hotelli on mukavan hiljainen. Sisäänkirjautuminen klo 16.

Missä: Kampissa, Eerikinkatu 24

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Lue lisää:

©Siru Valleala

iPhonelle App Storesta
Androidille Google Playsta

VINKKI! Runsaasti kaupungin hauskoja kohteita löydät Tripsteri App Helsinki -sovelluksen avulla. Lataa ilmainen sovellus, tallenna paikkoja, luo kierroksia ja seikkaile! Sovelluksen avulla voi myös varata hotellin, ravintolapöydän tai vaikkapa hävikkiaterian. LATAA NYT!
iPhonelle App Storesta
Androidille Google Playsta

Siru Valleala

Vapaa toimittaja, joka kokee kodikseen sekä Helsingin että Tokion. Mondon ja Tripsterin Tokio-oppaiden kirjoittaja, tv- ja elokuvakriitikko ja mangan toimittaja tahtoo vuosittain tokiolaiseen mielentilaan. Tripsterin Helsinki-oppaan ja mobiilisovelluksen tekemisen myötä myös Suomen pääkaupungin korttelit kutsuvat uusien kohteiden koluajaa.

Kommentit (0):