Tavanomaisten paikallisten ravintoloiden lisäksi Gdańskissa on paikkoja, jotka tarjoavat nykyaikaisia tulkintoja vanhoista ruokalajeista. Näiden rinnalla asiakkaista kilpailevat ulkomaalaistyyliset ravintolat.
Puolalaisiin perinneruokiin kuuluvat: erilaisilla täytteillä tarjoillut keitinpiiraat (pierogi), hapankaali (bigos), punajuurisoppa (barszcz), hapan ruissoppa (żurek) ja wieninleikettä muistuttava paneroitu possufilee (schabowy).
Vinkki! Viikonloppuisin ja arki-iltaisin Gdańskin ravintolat ovat täpötäynnä. On siis hyvä varata pöytä etukäteen.
Katso myös:
© Konrad Sopyllo
Erica 30.07.2017 23:37
Moikka! Matka Gdanskiin on jo tiedossa, mutta osaatko sanoa mitä siellä saa syödäkseen kasvissyöjä ja vegaani? Vähän jännittää :D