Dublin – bed&breakfast -majoitus

Dublin bed&breakfast -majoitus, joita Tripsteri suosittelee:

ARIEL HOUSE

Ballsbridgen kaupunginosassa, 20-30 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta sijaitsevassa luksus-majatalossa vallitsee viktoriaanisenajan tunnelma. Bed&breakfast-majatalon vierestä pysähtyvällä DART-junalla pääsee niin keskustaan kuin rannikolle. Rauhallinen sijainti, kehuttu aamiainen ja ystävällinen palvelu ovat syitä jotka ovat nostaneet tämän b&b majatalon Tripadvisor-sivuston Dublinin hotellilistan kärkisijoille. Viktoriaanisen ajan iltapäivätee-kokemuksen takaavat ruokailuhuoneen sisustus ja vintage posliiniastiasto.

Missä: 50-54 Lansdowne Road, Ballsbridge, Dublin 4
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

ABERDEEN LODGE

Tässä luksus bed&breakfast -majatalossa palvelun sanotaan olevan niin ykkösluokkaista, että sen takia kannattaa yöpyä junamatkan päässä keskustasta. B&b majatalo sijaitsee Ballsbridgessä, vain muutaman minuutin junamatkan päässä keskustasta. Ylellisissä, tilavissa huoneissa on pylvässängyt ja kylpyammeet. Rauhoittua ja rentoutua voi majatalon kauniissa puutarhassa.

Missä: 53-55 Park Ave, Dublin 4
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

© Moona Laakso

 

Katso myös:

 

Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt puolikas toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *