Born

Bornissa sijaitsevat vanhan kaupungin parhaat vaatekaupat, viinituvat, tapas- ja pintxobaarit. Montcada-kadulla sijaitsee pintxo-baarien lisäksi myös shampanjabaari, Picasso-museo ja poikkikatu Passeig de Bornilta pääset ihailemaan kuuluisaa ”Meren katedraali”, goottilaiskirkko Santa Maria del Maria.

Borniin on viime aikoina avattu myös ihania alkuviinibaareja. Can Cisasta saa alkuviinien painikkeeksi katalonialaista ruokaa, Bar Brutalista ja L’Ànima del vistä tapaksia.

Princesa-kadun kupeessa sijaitsee hyviä brunssikahviloita. Lähellä on myös erinomainen piknikpuisto Parc de la Ciutadella ja riemukaari Arc de Triomf. Suklaamuseossa pääsee ihailemaan suklaista Sagrada Familia -kirkkoa.

Born on oiva yöpymispaikka, jos pidät autenttisesta tunnelmasta, meren ja viheralueiden läheisyydestä. Suositeltavia hotelleja ovat esimerkiksi seuraavat:

Chic & Basic Born

Miksi: Hohtavan valkoinen sisustus ja korkeat huoneet tekevät yöpymisestä valoisan kokemuksen. Valosta puheen ollen: huoneen väriä voi muuttaa katkaisimesta vaaleanpunaiseksi, vihreäksi tai keltaiseksi. Huoneiden koot on ilmaistu trendikkäästi vaatteiden tapaan: M, L ja XL.

Muotikaupunginosa Bornin veikeä hotelli on kävelymatkan päässä museoista, ostoskaduista ja satamasta. Ravintola La Burguesan valikoimista löytyy purilaisia, salaatteja ja cocktaileja.

Missä: Bornissa. C/ Princesa 50. Metro: L4 Jaume I

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Ohla

Miksi: Tässä hotellissa yöpyminen on nautinto vaikka vain kaupungin lyömättömimmän kattoterassin ja läpinäkyvän uima-altaan ansiosta. Lisäksi hotellilla on huippuhyvä sijainti kävelymatkan päässä rannasta. Loistava palvelu ja hyvä aamiainen.

Missä: Bornin ja Gòticin välissä, Via Laietana 49. Metro: L1/L4 Urquinaona

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut matkatoimittaja, sisällöntuottaja ja muusikko asuu tällä hetkellä synnyinkaupungissaan Helsingissä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *