Barcelonan hotellit

Tripsterin hotellisuosituksista löytyy uniikkeja designmajoituksia - kuten keskustan viiniteemainen hotelli, luksusta Välimeren rannalla, itämainen boutique-hostelli, lapsiperhekohteita ja yksi gay-hotellikin. 
Koska Barcelona on maailman suosituimpia matkakohteita, hotelli kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa, varsinkin jos reissaat kesällä.

Hinnat

Hotellien hinnat vaihtelevat aika reippaastikin sesongin mukaan. Hintoja nostavat paitsi yleiset lomakaudet myös suositut messut ja festarit. Älä siis ihmettele, jos Barcelonassa käynyt tuttava suosittelee edullista hotellia, joka toisena hetkenä osoittautuukin kalliimmaksi – tai vieläkin halvemmaksi!

”Hotellin voi mainiosti varata keskustan ulkopuolelta.”

Korkeimmillaan hinnat ovat espanjalaisten lomien aikaan elokuussa, kun Barcelonaan saapuu ulkomaalaisten lisäksi lomailijoita muualta maasta. Edullisinta on tammi–maaliskuussa ja loka–marraskuussa.

Airbnb-majoituksia Barcelonasta löytyy paljon, mutta suuri osa laittomia! Jos et halua poliisirynnäkköä majapaikkaasi, kannattaa mieluummin varata hotellihuone tai vähintäänkin varmistaa airbnb-asunnon laillisuus Barcelonan kaupungin sivuilta.

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli Barcelonasta.

Sijainti

Koska välimatkat eivät ole Barcelonassa kovin pitkät ja taksilla matkustaminenkin on edullista, hotellin voi mainiosti varata keskustan ulkopuolelta.

Etsi hotelli Barcelonasta

Hotellisuositukset

©Paula Kultanen Ribas

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (1):

Mari 24.03.2016 07:35

Hei! Mikä on sinun lempihotellisi ja miksi?

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Paula Kultanen Ribas 24.03.2016 12:17

Kiitos kysymyksestä!

Tässäpä muutamia suosikkejani eri hintaluokista:

1. Passeig de Gràcian päässä oleva, upeassa modernistipalatsissa sijaitseva CASA FUSTER, koska mieletön sisustus, sijainti ja historia!

2. Hotel Praktik Rambla. Todella hyvä hinta-laatusuhde. Keskeinen sijainti, tyypillinen barcelonalainen sisustus ja edullinen hinta.

3. Huoneistohotelleista Sagrada Familian vieressä sijaitseva HOSTEMPLO. Perheelle sopiva, rauhallinen, mutta keskeinen sijainti, siisti ja edullinen.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *