Barcelonan hotellit

Tripsterin hotellisuosituksista löytyy uniikkeja designmajoituksia - kuten keskustan viiniteemainen hotelli, luksusta Välimeren rannalla, itämainen boutique-hostelli, lapsiperhekohteita ja kaksi LHTB-hotelliakin. Lisäksi löydät suositukset Barcelonan lentokentän lähellä sijaitseviin hotelleihin.

Koska Barcelona on maailman suosituimpia matkakohteita, hotelli kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa, varsinkin jos reissaat kesällä ja muina loma-aikoina. 

Hinnat

Hotellien hinnat vaihtelevat aika reippaastikin sesongin mukaan. Hintoja nostavat paitsi yleiset lomakaudet myös suositut messut ja festarit. Älä siis ihmettele, jos Barcelonassa käynyt tuttava suosittelee edullista hotellia, joka toisena hetkenä osoittautuukin kalliimmaksi – tai vieläkin halvemmaksi!

”Hotellin voi mainiosti varata keskustan ulkopuolelta.”

Korkeimmillaan hinnat ovat espanjalaisten lomien aikaan elokuussa, kun Barcelonaan saapuu ulkomaalaisten lisäksi lomailijoita muualta maasta. Edullisinta on helmi–maaliskuussa ja loka–marraskuussa.

Airbnb-majoituksia Barcelonasta löytyy paljon, mutta suuri osa laittomia! Jos et halua poliisirynnäkköä majapaikkaasi, kannattaa mieluummin varata hotellihuone tai vähintäänkin varmistaa airbnb-asunnon laillisuus Barcelonan kaupungin sivuilta.

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli Barcelonasta.

Sijainti

Koska välimatkat eivät ole Barcelonassa kovin pitkät ja taksilla matkustaminenkin on edullista, hotellin voi mainiosti varata keskustan ulkopuolelta.

Monet paluulennot Barcelonasta Suomeen lähtevät harmillisen aikaisin. Jos haluat minimoida univajeen, kannattaa viimeiseski yöksi varata hotelli läheltä lentokenttää, myös itse kentällä sijaitsee yksi hotelli.

Etsi hotelli Barcelonasta

Booking.com

Hotellisuositukset

©Paula Kultanen Ribas

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Lue lisää

Kommentit (1):

Mari 24.03.2016 07:35

Hei! Mikä on sinun lempihotellisi ja miksi?

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Paula Kultanen Ribas 24.03.2016 12:17

Kiitos kysymyksestä!

Tässäpä muutamia suosikkejani eri hintaluokista:

1. Passeig de Gràcian päässä oleva, upeassa modernistipalatsissa sijaitseva CASA FUSTER, koska mieletön sisustus, sijainti ja historia!

2. Hotel Praktik Rambla. Todella hyvä hinta-laatusuhde. Keskeinen sijainti, tyypillinen barcelonalainen sisustus ja edullinen hinta.

3. Huoneistohotelleista Sagrada Familian vieressä sijaitseva HOSTEMPLO. Perheelle sopiva, rauhallinen, mutta keskeinen sijainti, siisti ja edullinen.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *